23.08 2:10 # St Louis Cardinals - Florida Marlins -1.5 # 2 # 2.89 # 10 # Expekt
Florida ma 7 porazek z rzedu jest to bardzo duza zla passa tej druzyny wiec nie wroze im kolejnej porazki tylko wygranej nad slaba druzyna St louis ktora ma 2 zwyciestwa z rzedu .w H2h jest 1-3 dla St louis. St louis jest na 10 miejscu a Florida na 12 miejscu .Mysle ze jak to bywa na przelamaniach serii bedzie wysokie zwyciestwo gosci !!
Typy: 1/1 + 1 obecnie w toku
Suma stawek:10
Wygranych stawek: 16
Zysk: 6
Yeld: 60%
To bedzie pojedynek na który dużo osób czekało. Lecz na chwilę obecną zwycięzca jest jeden Brazylia.Rosjanki w tegorocznym GP grają słabo.Popełniają dużo błędów własnych,nie mowiąc o prostych blędach w polu serwisowym.Dzis Rosjanki dostały łomot od Włoszek.Zagrały bardzo słaby mecz.A Włoszki nic nadzwyczajnego nie pokazały.Sam trener siatkarek ze Sbornej w wywiadzie usprawiedliwiał sie i swój zespoł tłumaczac ze sa kontuzje itd...Brazylijki dzis Gładko ograły Polki,pokazuje to że Brazylia jest poza zasiegiem.Może Rosjanki ugrają secika,ale na wiecej bym ne liczył.Rosjanki jutro bez wiekszych szans, po tym co prezentują.Zawodniczki z Brazylii grają świetną i szybką siatkówke.
Typy: 3/3 +1 obecnie w toku
Zainwestowane: 28 + 10
Wygranych stawek: 54.05
Zysk: 26.05
Yeld: 93%
Cytat:
Arizona to lider WEST NL. 6-4 to bilans L10 Diamondbacks. 71-55 i 37-24 u siebie - to daje im wysokie lokaty w całej MLB. Jedynie nie komponuje się nam seria... Aktualnie 2L... Wczoraj totalna klęska z Milwaukee 0:9! Dzisiaj pora na rewanż. Nie mam zaufania do M-Bre, bo wtopili mi ostatnio za dużo typów. 64-61 daje im drugie miejsce w CENTRAL - niski poziom tej dywizji. Do tego 24-36 i jesteśmy w domu Wiele statystyk pokazałem w jednym celu: BYSMY WSZYSCY GRALI NA ARIZONE! Mysle ze typ pewniutki. Już wczoraj mogli wygrać, ale dzis muszą to osiągnąć bez zadnego ALE. Pitcherzy: MIL: Bush (9-9, 5.01 ERA) i ARI: Hernandez (9-7, 4.86 ERA).
To była moja analiza wczoraj. Dzisiaj te same argumenty. Wczoraj porazka - w jednym inningu 0-5 i to zadecydowało. Ale dzisiaj juz nie ma szans na sensację... :/ Muszą wygrac. Do tego pitcher.... Ufff: WEBB (13-8, 2.63 ERA)- znakomity kolo jego rywal na jego tle nie wypada za ciekawie: Suppan (8-10, 4.89 ERA). Nie ma co wiecej pisac - dzisiaj Diamondbacks przerywa złą passe, szkoda ze po takim kiepskim kursie :/
Typy: 1/2 + 1 w toku
Zainwestowane: 20
Wygrane: 20.5
Zysk: +0.5
Yield: 2.5%
23-08-2007 20:30# Zalaegerszegi Te - Siofok #handicap (0-1) 1# 2.20# 10# sportingbet
Pojedynek w Pucharze ligi między ZTE a Siofokiem. W ub. weekend drużyny te spotkały się w ramach rozgrywek ligowych i górą byli wówczas gospodarze zwyciężając 2-0. Obecnie w gr. B w której znajdują się te zespoły rozegrano 1 kolejkę w której to ZTE pokonało na wyjeździe Kaposvar 0-2, a Siofok zremisował u siebie z REAC 1-1. Zwycięstwo gospodarzy w dzisiejszym meczu zapewni im awans gdyż po 2 kolejkach będą mieć 6 pkt, drugi REAC 4 pkt, Siofok 1 pkt, Kaposvar 0, a w ostatnie kolejce spotkań do ZTE przyjedzie REAC. W przypadku zwycięstwa mecz z REAC będzie można zremisować, a i tak obroni się pozycję lidera.
Spotkanie miedzy 22 w rankingu Mathieu, Paul-Henri , a 28 w rankingu Almagro, Nicolas !! Postanowiłem postawić na NIcolasa Almagro ponieważ widać ze ostatnio powraca do swojej wysokiej formy !! W poprzednim turnieju Przegrał dopiero w półfinale 2-1 z najlepszą rakietą na swiecie Rogerem Federerem !! W tym turnieju Almagro pokonał 63 w rankingu Benneteau, Julien 2-1 w setach 7-6 3-6 3-6 !! A wiec bez wiekszych problemów !! Natomiast jego przciwnik Mathieu, Paul-Henri pokonał 2-0 86 w rankingu Horna, Luis 3-6 6-7 a wiec jak widać nie było to takie łatwe zwycięstwo !! Stawiam ze Almagro wygra spokojnie to spotkanie i to nawet w setach 2-0 !!
Typy: 4/6 + 1 w toku
Zainwestowane: 60 + 10 w toku
Wygrane: 77.5
Zysk: 17.5
Yield: 29 %
23-8-2007 18:00# M. Fyrstenberg/m. Matkowski - J. Levinsky/t. Perry#1#1.6#10#bwin
Dziś o 18:30 spotkanie deblowe w turnieju New Heaven pomiędzy Fyrstenbergiem/Matkowskim a Levinsky'm/Perry'm. W pierwszej rundzie nasi rodacy pokonali parę Allegro/Clement (6:3, 7:6) (Clementa pamiętam z Wimbledonu gdzie w parze z Llodrą w finale pokonali braci Bryan), natomiast para Levinsky/Perry uporała się z Hrbaty'm/Kollemanem (7:6, 6:1). Dziś w ćwiercfinale stawiam na rodaków, którzy przedewszystkim są bardziej zgrani niż przeciwnicy, którzy nie pamiętam kiedy ostatnio razem grali . Za naszymi chłopcami przemawia też niezła forma - zwyciężyli w Sopocie, lecz pózniej przegrana w Montrealu z Djokovicem/Zimonjicem, kolejno w Cincinatti zwycięstwo z Cermak'iem /Nieminenem i porażka z Knowlesem/Nestorem. Niby przegrane, ale przegrane z klasowymi parami . Dziś powinni Polacy odprawić z kwitkiem dubel z łapanki .
Jest to turniej kwalifikacyjny do US. Open. W turnieju tym serb V. Troicki rozstawiony z nr.28 .Mexykanin B.Echagaray miał w tym roku lepsze wyniki w turniejach chalangerowych i dlatego na niego stawiam .Mecz bedzie wyrównany bo i poziom graczy wyrównany sądzę że 2:1 dla mexykanina
Typy: 2/6 + 1 w toku
Zainwestowane: 60
WYgrane: 63
Zysk:3
Yield: 5%
Wysłany: 2007-08-23, 18:14
Stawiam na 1:6 6:1 6:4.
Ciekawe czy i tym razem trafię , a coś mi mówi, że chyba mój typ się sprawdzi.
Ale oczywiście, bez twojego nie byłoby mojego. Tak trzymać
_________________ Życie to nieudany wynalazek diabła.
Należy się zgodzić z tym, że na Bułgarskiej Kolejorz strzela dużo goli. Raczej nie będzie to taki pogrom jak w ubiegłym sezonie (6-1), ale zważywszy na formę Kolejorza u siebie i styl gry jaki prezentuje widzewski klub to o overa jestem spokojny tak samo jak o zwycięstwo poznańskiego zespołu.
Sądzę, że Hernan Rengifo wystąpi od pierwszego gizdka i zagra na szpicy poznańskiego ataku.
Zapowiada się, że stadion będzie zapełniony do ostatniego krzesełka, a wszyscy wiemy na jakim "speed-zie" grają zawodnicy Lecha mając za sobą rzeszę 20.000 kibiców.
O tym, jak trudno wywieźć z Poznania 3 punkty przekonały się niemal wszystkie zespoły ekstraklasy (w ciągu ostatnich 2 lat 3 punkty wywiozły tylko drużyny Zagłębia Lubin 0-1 i 0-2, Odry Wodzisław 1-2 i Cracovii 3-4 po błędzie sędziego). Widzew ostatno wygrał na wyjeździe w kwietniu z Pogonią (0-1) oraz w ub. roku w X z Łęczną 1-5 i to by było na tyle w ciągu ostatnich 2 lat.