Co prawda nie jestem jeszcze (:)) dobrym graczem pokera, ale przeglądając strony, na które warto wpaść żeby sie poduczyć z samej szaty graficznej przypadł mi chyba najbardziej właśnie Betsson, no i te fajne płatności przez mbank np. z którego skorzystałem i miałem pieniądze w momencie.
Ostatnio odbyły się fajne turnieje w Toskanii, ktoś widział może fotorelacje z tego wydarzenia?
_________________ WHAT`S YOUR THRILL?
Ostatnio zmieniony przez tomi_plock 2008-11-14, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
grałem tam jakiś czas, ale szybko przegrywałem
grafika w pokerze praktycznie u wszystkich wiodących buków jest podobna. Teraz gram w bwin i wciąż jestem na minusie, ale jak wpłacam kasę to najdłużej mogę nią pograć
Turnieje interesowały mnie na początku jak uczyłem się gry w pokera, teraz nie mam na to czasu i wolę zasiąść do stolika z kilkoma osobami.
Zgodzę się że największym plusem w Betsson była możliwośż bezpośredniej wpłaty z mbanku.