Wysłany: 2008-07-20, 10:35 Liga Hiszpańska sezon 2008/2009
Tutaj można podawać typy i analizy z Ligi Hiszpańskiej.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Dzisiaj w I lidze hiszpańskiego kosza odbędą się dwa mecze. Wybrałem ten bardziej ciekawszy z nich, w którym zagrają odpowiednio: szósta i czwarta drużyna ACB ligi. Stawiam na gospodarzy i szczególnie liczę na atut własnego boiska. Wiem, że będzie trudno, lecz kto nie ryzykuje, ten ginie! DKV Juventut jest szósty w lidze z dorobkiem 13 punktów. Tau ma tyle samo punktów, lecz rozegrali oni i jeden mecz mniej. Według mnie DKV powinno zrehabilitować się swoim kibicom za ich ostatnią porażkę w ich własnej hali z Realem Madryt 68:79. Dzisiaj powinno być znacznie lepiej!
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.